Usluge servisa

Popravak ekrana mobitela

Zamjena zaslona mobitela koji je oštećen je brzo i prihvatljive cijene. Zasloni mobitela, uz nekoliko iznimaka, napravljeni su da traju. Međutim, mnogi ljudi nailaze na probleme jer mobiteli, kao i sva mala elektronička oprema, imaju tendenciju biti ispušteni iz ruke i razbijanja ili ispadanja iz džepova. Vaš mobitel je beskoristan s razbijenim zaslonom pa nam se obratite s povjerenjem da ćemo brzo i efikasno napraviti servis zaslona mobitela.

popravak mobitela

Servis kamere mobitela

Popravak kamere mobitela odrađujemo koristeći samo originalne dijelove za vaš model mobilnog uređaja. Mobitel kojem ne radi kamera nije baš koristan stoga nam se obratite odmah za servis kamere. Nije bitno radi li se samo o zamjeni leće ili cijele kamere, popraviti ćemo to profesionalno. Vrlo brzo ćete ponovno moći izrađivati fotografije najboljih trenutaka.

servis kamere

Zamjena baterije mobitela

Baterija mobitela koja ne može držati napunjenost dovoljno dugo može ozbiljno umanjiti vašu produktivnost. Srećom, iMob obavlja profesionalne zamjene baterija mobitela kako bi vaš smartphone mogao pratiti vaš užurbani životni stil.

zamjena baterije na mobitelu

Zamjena zvučnika mobitela

Ako je zvučnik vašeg mobitel prigušen, izobličen ili jednostavno ne proizvodi nikakav zvuk, možda vam treba popravak ili zamjena zvučnika. Vjerujte stručnjacima iz iMoba da će riješiti sve probleme sa zvukom vašeg smartphone-a.

zamjena zvucnika na mobitelu

Popravak konektora punjenja mobitela

Sporo ili nikakvo punjenje mobitela je svakako kvar koji jednostavno ne želite. Zamjena konektora punjenja na mobitela u koji se inače uključuje kabel za punjenja možemo napraviti vrlo brzo i koristimo dijelove vrhunske kvalitete.

zamjena konektora punjenja